HRVATSKA KOLONIJA

I četvrti Hrvat stiže u Milan: 'Real bi mogao pristati na ovu ponudu!'

Reuters/Pixsell
04.08.2018.
u 15:38

U gradu Milanu mogli bismo imati pravu hrvatsku koloniju

Hrvatski nogometaši postali su pravi hit na nogometnoj tržnici nakon što su ostvarili sjajan rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Brojni velikani zainteresirani su za hrvatske nogometaše, a posebno Talijani. Dolaskom Cristiana Ronalda u Juventus, interes za Serie A mnogostruko se povećao, a Hrvati bi dodatno mogli podići cijenu cijeloj ligi. 

Posebno se to odnosi na grad Milano u kojem bi Hrvati mogli imati pravu koloniju. Naime, za Inter već igraju Perišić, Brozović te odnedavno Vrsaljko, a spominje se i mogućnost dolaska Modrića. S druge strane, u redovima Milana su Kalinić, Halilović i Strinić, a najnovije informacije govore da bi im se lako mogao pridružiti i Mateo Kovačić. 

Kova je sam zatražio transfer iz Reala jer traži veću minutažu, a Milan baš gradi novu momčad koju će predvoditi sjajni Higuain, a upravo im nedostaje pravi veznjak poput Matea. 

Vijest je prenio španjolski As, koji tvrdi da bi se ovaj transfer mogao realizirati. "Milan nastavlja tražiti pojačanja nakon dovođenja Gonzala Higuaina. Uključio se u borbu za Kovačića koji je pokazao želju da napusti Real i ode u Italiju. Izgleda da bi ga Real ovaj put mogao pustiti", piše Marca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije