Posušje

I All Star i Dance Star naslov i ove su godine otišli u Nevesinje

28.03.2017.
u 10:00

7. Cheerleading prvenstvo BiH održano je u Gradskoj športskoj dvorani u Posušju. Nastupili su natjecatelji iz 9 gradova - Bileće, Viteza, Gruda, Ljubuškog, Mostara, Nevesinja, Širokog i Posušja te prvaci Slovenije. Više od tisuću sudionika borilo se za All Star (cheerleading) i Dance Star (cheerdance) naslov prvaka države. Nakon najave i himne BiH, uime domaćina i pokrovitelja, veliki sportski događaj svečano je otvorio posuški načelnik Branko Bago. Sve je pozdravio i zaželio puno uspjeha na ovom sportskom događaju u Posušju. Hrvatski cheerleading klub Posušje predstavio se s 80 natjecatelja, a iz Mostara 60, potvrdila je voditeljica Monika Škobić. Na Prvenstvo BiH u cheerleadingu pristigli su i svjetski prvaci iz Slovenije, Frogs i nastupili u dvije discipline. Prvenstvo su sudili suci iz Amerike, Mađarske i Italije. Nakon zanimljivog programa i natjecanja i All Star i Dance Star naslov su i ove godine opet u istočnoj Hercegovini, odnosno Plesnom klubu Let’s dance Nevesinje.

- Uspjeli smo obraniti naslov apsolutnih prvaka Bosne i Hercegovine. Naši osmijesi su sve rekli o ovom uspjehu. Pokazali su da su se svi dosadašnji, iako vrlo naporni treninzi, potpuno isplatili. Zahvaljujemo i Hrvatskom cheerleading klubu Posušje na gostoprimstvu, savršenoj organizaciji prvenstva i na svim lijepim riječima njihovih članova koje ćemo još dugo pamtiti, kazala je predsjednica CUBAH Saša Gutić. Posušani su se kao domaćini potrudili dobro organizirati ovaj sportski događaj, a uz Plesni klub Posušje, zahvale su pristigle pokrovitelju Općini, Vijeću mladih i Općinskom sportskom savezu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?