Izbornica BiH

Hurem: Plasman u doigravanje kvalifikacija za SP najveći uspjeh ženskog nogometa u BiH

07.09.2022.
u 12:38

Ženska nogometna "A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon remija s Azerbajdžanom u Bakuu, prvi put uspjela je ostvariti plasman u doigravanje za Svjetsko prvenstvo.

Izbornica Samira Hurem ponosna je na uspjeh koji je ostvario bh. tim. 

- Moramo svi biti ponosni na ono što smo napravili u ovim kvalifikacijama. Ovo je bio naš cilj u koji smo vjerovali i na kome smo svi puno radili. Plasman u doigravanje je najveći uspjeh za ženski nogomet u Bosni i Hercegovini i čestitam svojim igračicama, suradnicima u stručnom stožeru, Nogometnom savezu BiH i svima onim koji su nas podržavali na ovom putu - kazala je Hurem. 

Dodala je da joj je žao što njene izabranice nisu zabilježile pobjedu u Bakuu. 

- Igračice su imale veliku želju i imali smo više od igre tijekom cijelog susreta. Sigurno nam je ozljeda naše kapetenice Milene Nikolić otežala posao. Svi znamo koliko ona znači za ovaj tim i sa njom u sastavu to bi bila sasvim druga priča. Međutim, nemamo što zamjeriti igračicama, borile su se tijekom čitavih kvalifikacija i zato smo nagrađeni ovim uspjehom - rekla je Hurem za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije