KRVI JE BILO POSVUDA

Huligani tukli suce: Udarali su dok sam ležao, a pomoćnik je povraćao krv

01.12.2017.
u 13:38

Argentinski suci napadnuti su nakon niželigaške utakmice Juventuda i Independientea.

Potresne scene s utakmice četvrte argentinske lige između Juventuda i Independientea šokirale su svijet, a pravo je čudo što je sudačka trojka sačuvala živu glavu nakon napada domaćih huligana.

Sudac Bruno Amiconi i njegovi pomoćnici Mauricio Luna i Marcel napadnuti su odmah po svršetku utakmice koja je prekidana u nekoliko navrata zbog ispada navijača. Na teren su bacali petarde, baklje, a doletjela je i staklena boca.

Slavio je gostujući Independiente (1:0), a incident se dogodio ponajprije zbog toga što na stadionu nije bilo policije. Nezadovoljni suđenjem, huligani su preskočili ogradu te nasrnuli na suce, a u blizini nije bilo niti jednog od dvadesetorice zaštitara koliko ih je angažirano za utakmicu.

 

 

- Najviše smo se brinuli zbog pomoćnika Lune. Kad je došao u svlačionicu povraćao je krv. Bili smo zaista preplašeni, ispričao je sudac Amiconi te dodao da je izdaran sa svih strana kad je pao na tlo. Čelnike Juventuda optužio je zbog brojnih propusta i naglasio da nisu odmah pustili liječnike da sucima ukažu pomoć.

Drugi pomoćni sudac, Acosta, ima pak veliku posjekotinu na glavi, no, srećom riječ je o lakšoj ozljedi. 



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije