Posušje

HŠK Posušje krenuo s pripremama

gfhf
18.07.2016.
u 07:00

Novosti stižu s posuškog stadiona Mokri dolac nakon što su nogometaši HSK Posušja poslije prozivke krenuli s pripremama za iduću sezonu...Lani su Posušani osvojili treću poziciju Druge lige Jug FBiH, a ove godine najavljuju osvajanje samog vrha. Cilj je premjestiti se u Prvu ligu.

Na prozivku i prvi lagani trening odazvala su se 22 nogometaša, a trojica su iz opravdanih razloga izostala prvi dan priprema. Pristigao je i novi igrač i pojačanje, Glavina iz Kanade, (raniji igrač Širokog) te bivši odlični vratar Baćak.

Na stadionu je vladala prava sportska atmosfera jer je stadion s travnjakom bio u izuzetno dobrom stanju pa su se veselili i nogometaši i uprava te nekoliko vrućih navijača “poskoka”.

Nogometašima se prigodnim i kratkim govorom obratio predsjednik HŠK Posušje Dario Sesar. Istaknuo je kako se uprava zalaže za što bolje uvjete rada na Mokrom docu te naglasio:

- Tu smo s domaćim igračima i nadamo se dobrim rezultatima uz sve bolju potporu naših novih donatora. S dobrim radom i suradnjom vjerujemo u što bolji uspjeh. Kratkim se riječima obratio i trener Leo Slišković.

- Na nama je ozbiljan rad u pripremnom razdoblju, To je preduvjet za bolje rezultate. Nemam namjeru sada puno govoriti nego s trudom i zalaganjem odraditi pripreme s prijateljskim susretima i pokazati svoje vrijednosti, naglasio je trener Sliškovič. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?