Ljepša strana Europskog prvenstva u Francuskoj

Hrvatske navijačice među najljepšima na Europskom prvenstvu

25.06.2016.
u 09:00

Hrvatska večeras igra protiv Portugala, a hrvatske navijačice već su pokupile puno više simpatija od Portugalki

Hrvatska je na Euru osvojila prvo mjesto u skupini i sjajnom igrom oduševila cijeli nogometni svijet. Sigurno je kako je našim igračima takav uspjeh omogućila njihova kvaliteta, no važan čimbenik bili su i navijači.

Vatrena potpora

Izabranici Ante Čačića imali su u svakoj utakmici brojnu i glasnu potporu s tribina, a među navijačima nije nedostajalo ni pripadnica ljepšeg spola. I one su trošile grla te strastveno bodrile Vatrene.

A potpora, naravno, nije izostala ni u domovini pa su mnoge djevojke pratile utakmice u navijačkim fan-zonama po hrvatskim gradovima.

Više nego ikad, nogometne zaljubljenice prate svoje momčadi na velikim natjecanjima. Tako na tribinama stadiona u Francuskoj možemo vidjeti svu raskoš ljepše strane navijačkih korpusa, no ne sumnjamo kako će se ozračje dodatno zakuhati jer Euro je praktički tek ušao u svoju najzanimljiviju fazu natjecanja. Kako bude krenula faza natjecanja na ispadanje, na tribinama bi trebalo biti još zanimljivije.

Ljepše od Portugalki

Večeras će Hrvatska snage odmjeriti s Portugalom.

Hrvatice na tribinama pokupile su puno više simpatija svjetskih medija u odnosu na Portugalke. Po pitanju ljepote su, može se tako kazati, odnijele pobjedu. Ostaje onda za vidjeti kako će na terenu proći i njihovi ljubimci te hoće li Hrvatska, uz njihovu vatrenu potporu, uspjeti proći dalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?