KALKULACIJE

Hrvatska i Argentina favoriti, evo s kim se križaju nakon skupine!

Reuters
01.12.2017.
u 17:34

Iako ne treba trčati pred rudo i već nas proglašavati favoritima, nije na odmet pogledati što nas čeka nakon skupine

Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine ponudit će puno zanimljivih utakmica, a nama će najzanimljivija u prvom krugu biti ona protiv Argentine u drugom kolu. 

Prema mišljenju stručnjaka, te dvije reprezentacije trebale bi proći u drugi krug, a njihov međusobni dvoboj mogao bi odrediti i pobjednika skupine. I prema Fifinoj ljestvici te jakosnim skupinama mi smo ispred Islanda i Nigerije.

Međutim, treba biti oprezan jer na SP-u nema laganih protivnika, a naša skupina nije nimalo lagana. Štoviše, Island bio je ispred nas u kvalifikacijama... No, ako Modrić i društvo budu na razini, onda se možemo nositi sa svima.

Iako ne treba trčati pred rudo i već nas proglašavati favoritima, nije na odmet pogledati što nas čeka nakon skupine. Naime, naša se skupina križa sa skupinom C. U njoj je favorit Francuska, a tu su još Peru, Danska i Australija.

Pobjednik skupine igra s drugoplasiranom reprezentacijom iz te skupine, a drugoplasirana iz naše s pobjednikom skupine C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?