STEFANO VUKOV

Hrvat izluđuje navijače na US Openu. Proglasili su ga najiritantnijom osobom turnira

STEFANO VUKOV
EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
02.09.2023.
u 18:33

Ovaj rođeni Riječanin poznat je po netipičnom trenerskom stilu, posebno kada svojoj igračici tijekom meča uputi oštre komentare, što se ne sviđa široj teniskoj javnosti.

Jedno od najvećih iznenađenja na ovogodišnjem US Openu vidjeli smo u ženskoj konkurenciji, a iza toga stoji zanimljiva priča. Četvrta tenisačica svijeta Elena Rybakina eliminirana je od Sorane Kirstee rezultatom 3:6, 7:6 (6), 4:6. Kazahstanka nikada nije prošla dalje od trećeg kola ovog turnira, a posljednje četiri godine trenira je Hrvat Stefano Vukov (36).

Ovaj rođeni Riječanin poznat je po svom netipičnom trenerskom stilu, posebno kada svom igraču tijekom meča uputi oštre komentare, što se ne sviđa široj teniskoj javnosti.

Vukov je upute slao i prilikom novog poraza Rybakine, čak i kada je Kirstea trebala servirati. Teniski fanovi su ga na društvenim mrežama proglasili najiritantnijom osobom US Opena, a teniski novinar Jose Morgado napisao je da Vukov jednostavno previše priča. - 'Može li netko staviti traku preko usta?' stoji u jednom komentaru.

Rybakina je u nekoliko navrata stala u obranu Vukova, a nakon Australian Opena u siječnju objasnila je da Vukov ima previše znanja i da je on strastveni trener koji je dobro poznaje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije