uspon na vrh

Hrgović se vratio u Hrvatsku i iznenadio najavivši vrijeme i mjesto iduće borbe

09.11.2020.
u 15:03

Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku nakon pobjede protiv Rydella Bookera u SAD-u i objavio lijepu vijest za sve boksačke fanove.

"19. 12. ću se boriti u Zagrebu, ali to još nije 100 posto sigurno. To ćemo imati potvrdu ovog tjedna. To je plan, a odluka će uslijediti ovog tjedna".

O samoj borbi protiv Bookera rekao je:

"Sudac je napravio dobru odluku kada je prekinuo dvoboj. On bi svakako izdržao još koju rundu, ali nije imalo smisla. Samo bi dobio još više batina."

Borba protiv jednog velikog imena uslijed će ipak iduće godine, vjerojatno u ožujku. 

"Meni je svejedno protiv koga ću se boriti u veljači ili ožujku. Bitno je da mi donese borba pomak na ljestvicama i da me stavi u poziciju obveznog izazivača. Želim i da ta pobjeda odjekne u svijetu."

Puno toga ovisi o tome kada će uslijediti borba za prvaka svijeta, Hrgović uvjerava da ga od tog trenutka dijele maksimalno tri do četiri borbe. 

"Nakon borbe u ožujku bit ću među pet izazivača za titulu. To je plan. Možda odmah nakon toga uslijedi meč za titulu, a možda i ne. Mislim da me maksimalno tri do četiri borbe dijele od toga. Ali nakon pobjede u ožujku već ću se ozbiljno približiti svom cilju."

Neizbježno pitanje novinara bilo je vezano i za stalna prozivanja sunarodnjaka Alena Babića. 

"On dovoljno govori o sebi s tim ponašanjem. On je limitiran boksač, nema predispozicija da bude u vrhu, jedino što ima jest taj trash talk i moje ime u ustima, što je skužio da prolazi po medijima."

Podsjetimo, Hrgović se vratio s Floride, gdje je u petoj rundi tehničkim nokautom slavio protiv Bookera i nanio mu prvi poraz prekidom u 30. meču u karijeri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije