Božićni turnir

Hrabrom igrom Grandex došao do velike pobjede

20.12.2015.
u 07:00

Drugo mjesto zauzeo Mostar SG Staklorad. Treće mjesto pripalo je momčadi Mepas Malla koja je bila bolja od MNK Zrinjski/Pink Panther Veliki finale donio je dramatičnu igru, preokrete, sjajne poteze, obrane i lijepe pogotke

Momčad Grandexa pobjednik je velikog Božićnog malonogometnog turnira, koji se po 21. put odigrao u organizaciji mostarske HVIDR-e. Grandex je u finalu savladao momčad Mostar SG Staklorad s 3:2, u utakmici u kojoj se odigrao preokret i jedna zgodna taktička postava koja je donijela pobjedu Gradexu. Dobro ispunjena dvorana u školskoj dvorani na Bijelom brijegu mogla je svjedočiti jako dobroj finalnoj utakmici, kao i jako dobrim preostalim susretima, utakmici za 3. mjesto, te utakmici mostarskih nogometnih legendi i veterana Vukovara.

Finale je bilo posebno uzbudljivo. U prvom dijelu se igralo tvrdo, s tek ponekom prilikom, pogodaka nije bilo. U nastavku je tako bilo do sredine drugog dijela, a onda je krenuo vatromet. Mostar SG Staklorad je poveo nakon odlične akcije preko Mreše, koji je oči u oči s vratarom lukavo pogodio njegovu bližu stranu. Grandex je krenuo igrati tada s vratarom igračem te je brzo smanjio preko Hahvedžića. Vrijedi napomenuti kako je prethodno igrač Mostar SG Staklorad Ramić imao "mrtvu prigodu" kada se mogao ušetati u mrežu, ali izgleda kako je pritisak učinio svoje pa je neometan promašio cijeli gol. Grandex je i nakon izjednačenja ostao dosljedan igri s pet igrača. Milanović, koji je u napadu s markerom "glumio" vratara, odlično je po zemlji s 10 - 11 metara pogodio gol na kojem je stajao Melher. Mostar SG nakon toga također počinje igrati s vratarom igračem u polju, ali ta igra je bila puno slabija u napadu, a razlog tomu bila je agresivnija i agilnija obrana Grandexa. Ipak, nakon prve prave akcije lopta je došla do Ramića, koji postavlja rezultat na 2:2. Grandex nije posustajao, pa je pred kraj preko Kahvedžića pogodio za konačnih 3:2. Kraj susreta značio je veliko slavlje za Grandex.

Mepas Mall treći

U susretu za 3. mjesto momčad Mepas Mall je s 2:1 savladala MNK Zrinjski/Pink Panther. Pored tog susreta odigrana je zanimljiva revijalna utakmica mostarskih nogometnih legendi te veterana Vukovara. Nakon finalne utakmice dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima turnira. Nagradu pobjedniku uručio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović. Najbolji igrač turnira je Ante Semren (Grandex), najbolji strijelci Nermin Kahvedžić (Grandex) i Ivan Drežnjak (MNK Zrinjski) s po 10 golova, dok je najbolji vratar turnira Stanislav Galić (Grandex).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?