pred otkazom

HNS danas odlučuje: Čačić neće voditi Hrvatsku protiv Ukrajine?

07.10.2017.
u 09:29

Čelnici HNS-a do dugo u noć raspravljali o Čačićevoj sudbini te o mogućem nasljedniku.

Hrvatskom izborniku Anti Čačiću nakon loših rezultata, a naročito nakon neodlučenog ishoda s Finskom (1:1) opasno se ljulja stolica te je vrlo vjerojatno kako neće voditi momčad u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici s Ukrajinom.

Iako se u nekim medijima pojavila informacija kako je Čačić već bivši treba još pričekati službenu odluku HNS-a, a koja bi trebala biti poznata nakon današnjeg sastanka u Opatiji (u 11 sati).

Navodno su i sinoć čelnici HNS-a do dugo u noć raspravljali o Čačićevoj sudbini te o mogućem nasljedniku.

A među kandidatima je svakako Zlatko Dalić koji je slobodan i kako je nedavno izjavio u sportskom tjedniku Max, spreman odmah uskočiti na izborničku poziciju. Ozbiljni kandidati su i Branko Ivanković te Robert Prosinečki, no u ovom trenutku priječe ih obveze u iranskom prvaku Persepolisu, odnosno azerbajdžanskoj reprezentaciji.  

Trening reprezentacije je od 11 sati na Rujevici, a trebali bi ga voditi Josip Šimunić i Ante Miše. Momčad će potom iz Zračne luke Franjo Tuđman letjeti za Kijev, možda i s novim izbornikom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije