Veliki iskorak

HKK Zrinjski i Sport talent ujedinili snage u Mostaru

23.08.2017.
u 09:00

Jedanaest godina trebalo je da Sport talent škola, koju je pokrenuo Mario Glibić sa skupinom prijatelja - zaljubljenika u sport, konačno dobije stalnu adresu, suvremenu dvoranu u kojoj će biti moguće napraviti još jedan iskorak - ujediniti snage i okrenuti novu stranicu mostarskog sporta. 
Zajedno sa Sportskim centrom Arenom doslovno prenamjenili su jedan dio sportskih terena. U dvorani je postavljena univerzalna podloga, koja ima potvrdu i europske košarkaške udruge FIBA-e. Sjajni su uvjeti u novoj dvorani, jedino što je sada preostalo napraviti je postaviti nove koševe koji stoje ispred dvorane.

Više sportova

Od sada će se svi treninzi, doslovno od jutra do mraka odvijati u Areni počevši od nogometa, košarke, rukometa, odbojke do atletike, gimnastike i džuda. Doslovno će iz bazena istoga centra s početkom nastave djeca nastaviti treninge u dvorani. Sport talent je s tristo djece najmasovniji sportski kolektiv u Mostaru, vjerojatno i BiH, koji sada planira novi iskorak. 
“Nakon jedanaest godina možemo se pohvaliti s uvjetima koje nemaju slične škole, ali ni sportski klubovi. Možemo sada čak napraviti i natjecanja košarkaške lige što nismo bili u mogućnosti zbog nedostatka dvorana. Na taj način očekujem da ćemo košarku podići na veću razinu u gradu i regiji”, rekao je Glibić za Večernji list.

Čeka se na ‘Bogdanovića’

Zajedno s HKK Zrinjskim Sport talent će objediniti snage te pod tim imenom nastupati na natjecanjima za predkadete i kadete. Glibić je i potaknuo tu inicijativu jer je prve korake napravio u Zrinjskom, te će zajedno s Ivicom Petrićem voditi mlađe kategorije. U Mostaru očekuju nasljednika Bojana Bogdanovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije