VRATIO SE SUPER MARIO!

Hezonja na Mršićevu popisu u borbi za Olimpijske igre

29.05.2021.
u 15:12

Košarkaški izbornik Veljko Mršić objavio je imena 23 igrača za olimpijske kvalifikacije koje će se igrati u Splitu. Na popisu su Ukić (Split), Rogić (Mitteldeutscher), Katić (Dinamo Sassari), Gnjidić (Cibona), Simon (Anadolu Efes), Drežnjak (Cibona), Jordano (Zadar), Perković (Split), Tišma (Real Madrid), Bogdanović (Utah Jazz), Hezonja (Panathinaikos), Marčinković (Split), Ramljak (Slask), Gabrić (Oldenburg), Perasović (Split), Šakić (Avtodor Saratov), Bender (Makabi), Bilan (D. Sassari), Planinić (Cibona), Šarić (Pheonix Suns), Zubac (LA Clippers) i Žižić (Makabi). Na popisu nema Roka Prkačina, jer je on odlučio izaći na NBA draft.

Još je 31 dan ostao do početka kvalifikacijskog turnira na kojem će se Hrvatska boriti za jedno mjesto u konkurenciji Brazila, Tunisa, Njemačke, Rusije i Meksika, a popis na kojem su sada 23 kandidata Mršić bi trebao skratiti na 16 imena po završetku finala doigravanja za prvaka Hrvatske i prvog kruga NBA doigravanja, kad će biti jasnije koji će mu igrači doista biti na raspolaganju.

Predviđeno je da tih 16 igrača započnu s pripremama 8. lipnja, a do početka splitskog turnira momčad će imati četiri pripremne utakmice. Protiv Slovenije će igrati 16. lipnja u Rijeci i 18. lipnja u Ljubljani. Nakon toga će se reprezentacija preseliti u Split, gdje će prije ulaska u "epidemiološki balon" 25. lipnja odigrati još dvije utakmice protiv Portorika.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije