OD RECIKLIRANE PLASTIKE

Hajduk predstavio novi dres, zelene je boje. Kako vam se čini?

hajduk.hr
22.06.2023.
u 10:15

Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept "body mapping", a na samom dresu postoje perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje

HNK Hajduk danas je i službeno predstavio novi zeleni treći dres za sezonu 2022/2023. koji je prvog dana ljeta predstavljen na sportsko - ekološkoj manifestaciji održanoj u okviru kampanje "Za bolji svit - Hajduk Split" na platou ispred HVK Gusar.

"Novi treći dres od sada je dostupan u slobodnoj prodaji, a zainteresirani ga mogu kupiti u Fan shopovima Poljud, TC Joker, Makarska i Zadar te putem Web shopa . 

Zeleni dres izrađen je od 100% reciklirane plastike, certificirane prema standardu "Global Recycled Standard". Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept "body mapping", a na samom dresu postoje perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, što pruža poseban vizualni efekt i istovremeno poboljšava ventilaciju.

Dodatno, novi dres dolazi s pletenim ovratnikom i rubovima rukava koji su ukrašeni bijelo - zelenim linijama. Na stražnjem dijelu ovratnika ušiven je natpis "Hajduk živi vječno". Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, smješten silikonski grb HNK Hajduk u zelenoj boji.

 

Foto: hajduk.hr

 

Komplet treće garniture upotpunjuju novo dizajnirane bijele kratke hlačice i bijele štucne. Hlačice imaju zelene detalje te silikonski logo Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani. Štucne dolaze sa zeleno - sivim detaljima i natpisom "Hajduk" u sivoj boji, stvarajući cjelovit izgled treće garniture.

Novi zeleni treći dres predstavlja kombinaciju tehnološke inovacije, održivosti i sportskog duha koji su sinonim za Hajduk Split. Ova garnitura ističe se svojim dizajnom, kvalitetom i povezanošću s vrijednostima kluba. Želja nam je da zelena boja ovog dresa simbolizira snagu, rast i nadu za bolji svijet, dok se grb Hajduka s ponosom nosi na srcu", poručili su iz Hajduka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije