Hajduk i NK Široki Brijeg potpisali sporazum o sportskoj-poslovnoj suradnji

lukša jakobušić
Ivo Čagalj/Pixsell
19.07.2023.
u 20:41

Vodeći ljudi splitskog Hajduka i NK Široki Brijeg potpisali su u srijedu u Širokom Brijegu sporazum o poslovno-sportskoj suradnji što podrazumijeva razmjenu igrača, stručnih kadrova ali i znanja u poslovanju ovih sportskih kolektiva.

Predsjednik HNK Hajduka Lukša Jakobušić izjavio je kako je posve logično potpisivanje sporazuma s NK Širokim Brijegom s obzirom da je ta momčad i zemljopisno blizu, te ima odličnu omladinsku školu.  

“Suradnja je već i konkretizirana, u prvoj momčadi Širokog Brijega su naš trener i pomoćni trener te će biti i tri igrača na posudbi, a naši juniori treniraju u kampu Musa-Karačić”, rekao je Jakobušić u tome sportskome centru.

Donedavni trener juniora Bijelih Marijan Budimir preuzeo je prvu momčad Širokog Brijega koja se natječe u Premijer ligi BiH, a s druge strane kadetsku momčad Hajduka vodi Jure Ivanković, dosadašnji trener juniora Širokog Brijega.

”Puni potencijal suradnje će se tek vidjeti u narednim godinama. Škola nogometa Širokog Brijega jedna je od najboljih u regiji. Siguran sam ćemo i jedni i drugi imati koristi po pitanju suradnje na razini struke i Akademije”, dodao je Jakobušić.
Osim suradnje i međusobne potpore u sportskome dijelu, dva sportska kolektiva razmijenjivat će sva znanja u poslovanju, marketingu, logistici i drugim  poslovnim sektorima.

Iz NK Širokog Brijega su se zahvalili HNK Hajduku za ostvarenu suradnju.

“Mi kao klub smo sretni jer uz sebe imamo jedan veliki klub iz Hrvatske nogometne lige i sigurno je kako ćemo u ovoj partnerskoj suradnji raditi na dobrobiti jednog i drugog kluba”, rekao je direktor Širokog Brijega Josip Bevanda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?