Velika pojačanja

Guardiolin pakleni plan od 330 milijuna eura: City doveo dvojicu, traži još četiri igrača

06.08.2020.
u 17:16

Građani su službeno potvrdili transfer Nathana Akea iz Bournemoutha za 45 milijuna eura, a također su osigurali potpis igrača Valencije Ferrana Torresa koji je u klub stigao za 23 milijuna eura.

Ipak, to nije sve što se tiče transfera Manchester Cityja u ovom prijelaznom roku, a prema pisanju Sky Sportsa, Guardiola će svim silama pokušati dovesti štopera Napolija Kalidoua Koulibalyja za kojeg još uvijek nisu poslali službenu ponudu.

Također, Manchester City će tražiti dugoročne zamjene za Sergija Aguera i Davida Silvu, a prema pisanju The Athletica, oni u svojim redovima žele vidjeti Atleticovog Joao Felixa i Interovo Lautara Martineza. Portugalac je prošle sezone u transferu vrijednom 120 milijuna eura stigao iz Benfice u Madrid, dok je Lautaro pored Cityja na meti Barcelone.

Guardiola je od čelnika kluba također tražio potpis još jednog lijevog beka, no pomenuti izvori ne navode koji se to igrači dovode u vezu s prelaskom u Manchester City.

Bilo kako bilo, Manchester City je riješio da pred novu sezonu uloži velika sredstva kako bi skinuo Liverpoola s trona Engleske, a navodi se da bi oni do kraja ovog prijelaznog roka mogli potrošiti čak 330 milijuna eura, računajući 65 milijuna koja su već potrošili na Akea i Torresa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije