Ženski rukomet

Gruđanke kreću po obranu naslova juniorskog prvaka

HZRK Grude Autoherc
03.06.2016.
u 11:00

Nakon što su rukometašice HŽRK Grude Autoherc ove godine (kao i lani), “pokupile” sve moguće naslove i kupove, te postale državne prvakinje i pobjednice Kupa BiH u seniorskoj konkurenciji, sve bez poraza, ostaje im još pokušati osvojiti (obraniti) i naslov državnih juniorskih rukometnih prvakinja (igračice rođene 1998. i mlađe).

Ovo “pokušati” njihove pristaše ne priznaju, oni su sigurni da Gruđankama nitko “ne može pera obiti”. Možda slično razmišljaju i u klubu, ali kao i uvijek na hladno pušu te ne žele nikoga podcijeniti. Pozivaju grudsku publiku da ih podrži s tribina.

Na završni turnir u organizaciji HŽRK Grude Autoherc, koji se igra u grudskoj dvorani Bili brig u subotu i nedjelju (4. i 5. lipnja) plasirale su se HRK Katarina Mostar, ŽRK Goražde, ŽRK Doboj i HŽRK Grude Autoherc. Utakmice se nakon tehničkoga sastanka i izvlačenja parova (subota, 15.30) igraju po sustavu “svatko protiv svakoga” u subotu (u 17 i 19 sati), te u nedjelju (10.45, 12.30, 14.15 i 16 sati).

Nakon odigrane posljednje utakmice (nedjelja oko 17.30), slijedi dodjela nagrada i priznanja pobjednicama. Suci su Ivan Džolić i Ivan Šarac, a voditelj natjecanja je Miljenko Turudić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije