Gruđanin Toni Bandić sudi četvrtfinale Europskog prvenstva

storyeditor/2023-09-17/antoni_bandic.jpg
29.05.2024.
u 11:46

Na Cipru se igra Europsko prvenstvo do 17 godina, a četvrtfinalnu utakmicu između Češke i Danske sudi Gruđanin Antoni Bandić.

Bandić je već u skupnoj fazi sudio utakmice Engleska - Francuska i Austrija - Danska, što je ogromno priznanje bh. nogometu.

Goran Paradžik predsjednik Udruge sudaca ZHŽ-a za Herc.info je komentirao ovo veliko priznanje i za županiju iz koje je potekao Bandić kao i za cijelu BiH.

- Ponosan sam kao i svi suci iz Udruge sudaca i instruktora ZHŽ-a na uspjeh našeg Tonija, kako ga od milja zovemo. Ovo je pokazatelj kako se može uspjeti krvavim radom i odricanjem, ali i putokaz svim mladim sucima da moraju vjerovati u sebe, biti uporni i uspjeh neće izostati. Nadamo se da će Toni nastaviti suditi odlično kao i do sada, da će ga i sreća pratiti, a ako Bog da podignuti i do finalne utakmice, što bi bila kruna njegove dosadašnje karijere - kazao je za Herc.info Goran Paradžik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije