NEREDI U BEOGRADU

Grobari bacili petardu na Olympiakosovog Srbina, a Togoanac pogođen bocom u međunožje

26.07.2017.
u 11:29

Policija je uoči utakmice spriječila sukob Grobara i Gatea 4 s jedne i Delija te Olympiakosovih navijača (Gate 7) s druge strane.

Partizan je u Beogradu u prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka izgubio od grčkog prvaka Olympiakosa 3:1. Gosti su poveli već u 6. minuti preko Bena, no samo četiri minute kasnije Tawamba je vratio stvari na početak. Ipak, u nastavku Grci su s dva gola napravili veliki korak prema sljedećem kolu golovima Bena u 56. i Emenikea u 90. minuti.

Susret su obilježili i huliganski ispadi domaćih navijača Grobara koji su bili potpomognuti s pripadnicima Gatea 4, navijačke skupine njihovog pobratimskog kluba PAOK-a. Ujedno, policija je uoči utakmice spriječila sukob Grobara i Gatea 4 s jedne i Delija te Olympiakosovih navijača (Gate 7) s druge strane. 

Prvi ispad dogodio se u 13. minuti utakmice kad je Olympiakosov Srbin, Marko Marin, izvodio udarac iz kuta. S tribine je doletjela petarda koja je uplašila bivšeg njemačkog reprezentativca. Marin, inače veliki zvezdaš, razbjesnio je Grobare netom prije jer je pred njima slavio prvi pogodak grčke momčadi za koji je on bio asistent.

A velika gužva nastala je nakon što je sudac odsvirao kraj prvog poluvremena kad su se igrači zaputili prema tunelu. Domaći navijači bocama su gađali goste, a najgore je prošao Togoanac Alaixys Romao koji je pogođen u međunožje. Veznjak grčkog kluba potom je bacio bocu nazad na tribinu što je razljutilo Andriju Delibašića, pomoćnika Partizanova trenera.

Pritrčali su i ostali domaći igrači pa je nastalo koškanje koje se ubrzo smirilo. Grobari nisu propustili niti priliku za provociranje i vrijeđanje velikih suparnika pa su razvili veliku zastavu s duginim bojama i obilježjima Crvene zvezde te Olympiakosa. Što su time željeli poručiti nije potrebno dodatno pojašnjavati...
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije