Unitrade 13. MNL MZ općine Ljubuški

Grljevići, Orahovlje/Veljaci i Teskera u četvrtfinalu

07.08.2016.
u 08:00

Završena su tri tjedna natjecanja u Unitrade 13. MNL MZ-a općine Ljubuški, sljedeći tjedan je posljednji u kojem će se odigrati završnica i dobiti pobjednik. U petak je bila večer dobrog i zanimljivog nogometa u kojem nije nedostajalo uzbuđenja.

Odigrane su 3 utakmice osmine finala, od kojih su dvije okončane nakon izvođenja kaznenih udaraca. Prvi susret igrali su Grljevići i Hardomilje (2:2). Marko Boras je doveo Hardomilje u vodstvo 1:0, Drago Čuljak je izjednačio na 1:1. Nakon toga Hardomilje ponovno dolazi u prednost, 2:1, preko Veselka Vištice, ali Grljevići se ne daju i pogotkom Rade Čuljka izjednačavaju na 2:2. U izvođenju šesteraca Grljevići su bili uspješniji i slavili 4:3.

I druga utakmica, između Orahovlja/Veljaka i Crvenog Grma, je bila na visini. Momčad Orahovlja/Veljaka je vodila čak s 3:0, dvama pogocima Mate Bukmira i jednog Ilije Mišetića, no Crveni Grm se nije predavao i ozbiljno je zaprijetio izjednačenjem.

Mate Paponja je smanjio na 3:1, Ivan Paponja na 3:2, no treći, izjednačujući pogodak, nisu uspjeli postići i završilo je 3:2 za Orahovlje/Veljake.

Treća utakmica između Teskere i Vitine, u regularnom dijelu završila je 3:3. Drago Jelavić je dva puta pogodio mrežu Vitine i doveo Teskeru u vodstvo od 2:0, Nikola Babić je smanjio na 2:1, Marin Jelavić povećao na 3:1, Nikola Babić svojim drugim pogotkom smanjio na 3:2, a Ivan Majić izjednačio na 3:3 i osigurao Vitini šesterce.

No, Teskera je imala sigurnije strijelce s bijele točke i pobijedila s 5:4. Dakle, u četvrtfinalu će igrati Grljevići, Orahovlje/Veljaci i Teskera. Na listi strijelaca prvi je Ilija Mišetić (Orahovlje/Veljaci) sa 7 pogodaka, a drugo mjesto dijele šestorica strijelaca s 5 pogodaka. U ponedjeljak u 21 sat igra se četvrta utakmica osmine finala Pregrađe - Radišići, potom dvije utakmice četvrtfinala - u 22 sata, Grab - Orahovlje/Veljaci i 23 sata Vašarovići - Teskera. Utakmica za treće mjesto i finale, planirani su za četvrtak. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije