ANALIZA DOGAĐAJA

Mučni detalji ubojstva grčkog navijača: Tragovi krvi pokazuju da nije umro tamo gdje je izboden

grčki navijač ubijen
Stelios Stefanou/EUROKINISSI
10.08.2023.
u 08:58

Policija je smjestila u zatvor više od stotinu huligana koji su pravili probleme na ulicama Atene, a jedan od njih je ubio nesretnog Michalisa kojeg oplakuje cijela država

Grčki portali objavili su vijest kako je pronađena 'početna točka' ubojstva navijača Michalisa (29). Naime, grčki navijač nije smrtne ubode zaradio na mjestu na kojem je umro, već barem sto metara dalje od kafića gdje je ispijao kavu. Policija je pronašla tragove njegove krvi koji pokazuju da je ranjen relativno daleko od mjesta gdje su ga našli i to kod blagajni na ulazu u stadion.

Tamo su ga pronašli policajci i hitna mu je pokušala pružiti prvu pomoć, ali nije uspjela te je Michalis podlegao ozljedama, o čemu je svjedočio njegov prijatelj Christos za televiziju ANT1.

Već su se ranije pojavile informacije da je pripadnik AEK-a izboden na drugom mjestu od onog na kojem se dogodila tučnjava hrvatskih i grčkih navijača, ali tamošnja policija se još nije službeno oglasila povodom te informacije i stavila je u kontekst cijele tragične priče o kojoj će se još dugo vremena razgovarati. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?