Kup BiH

Gosti raspoloženi, a domaći u tri susreta seniora i četiri juniora bez pobjede

24.11.2017.
u 09:40

Niti u jednoj od tri utakmice četvrtfinala Kupa nisu slavili domaćini, a ni jedan od parova nije imao oba sudionika premijerligaša. Bit će takav četvrti par, odgođeni susret Široki Brijeg – Željezničar u srijedu 29. studenoga na Pecari (uzvrat 6. prosinca na Grbavici), koji su neki nazvali finalom prije finala.

Sve gotovo za 10 minuta

U Prijedoru je bivši (vjerojatno i budući) premijerligaš Rudar optimistično dočekao Krupu s najavama da će odluka pasti tek u uzvratu. Nama se čini da je pala već nakon 10 minuta prvog susreta jer je već tada Krupa povela 2:0. Treći pogodak bio je točka na “i” u završnici utakmice. Olimpik je na papiru bio favorit, igrao u “punom” sastavu, vodio 1:0... Ipak, Zvijezda 09 preokrenula je u 1:2. Gotovo? Još nije jer Olimpik je iskusna momčad, sposobna pobijediti u uzvratu u Stanišićima. Bilo je puno navijačkih tenzija oko susreta Sloga – Sloboda. Tribine stadiona u Siminu Hanu bile su popunjene s više od 1000 gledatelja. Više i ne mogu primiti. Oboji su imali prigode, ali završilo je s jalovih 0:0. Bilo je prekida, navijanja, bakljada, no odluka će pasti na Tušnju 29. studenoga. Prođe li Sloga protiv Slobode, u polufinalu će biti domaćin tko zna gdje (možda baš na Tušnju). Jer, “stadiončić” u Siminu Hanu ne ispunjava uvjete za ovaj stupanj kup-natjecanja. Kao i kod seniora, ni u utakmicama juniorskog Kupa BiH domaćini nisu ostvarili ni jednu pobjedu! Zrinjski je u Zenici nanio Čeliku katastrofu - 4:0, pa će uzvrat u Mostaru biti “rekreacijski”. Borac je u Sarajevu poveo 3:0 protiv Bosne Union, domaći smanjili na 2:3... i dalje nije išlo.

Odluka u uzvratu

Odluka će pasti u Banjoj Luci gdje Borac ima ulogu favorita. Budućnost i Krupa u Banovićima su odigrali na prvoj utakmici 3:3. Premijerligaš iz Krupe je u prednosti... U Bijeljini rijedak rezultat (0:0) kad su juniori u pitanju. Radnik i Široki Brijeg odluku o tome tko će u polufinale Kupa BiH ostavili su za uzvratnu utakmicu koja će se odigrati na Blatu... •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije