Revijalni susret

Gospodarstvenici dovode Belju i Žunića

23.12.2015.
u 07:00

Uoči susreta s Dinamovim legendama u svoje redove doveli i WBO prvaka Čini se da veliko zanimanje vlada za revijalni susret između veterana Dinama i momčadi srednjobosanskih gospodarstvenika

Jedan od najvećih malonogometnih turnira u BiH u ovo prosinačko vrijeme svakako je Božićni turnir u Novom Travniku, koji će danas u večernjim satima i biti završen.

Veliko zanimanje

Za završnicu turnira vlada veliko zanimanje ljubitelja nogometa na lašvanskom području, no čini se da još veće zanimanje vlada za revijalni malonogometni susret između veterana Dinama iz Zagreba i momčadi srednjobosanskih gospodarstvenika koji će se odigrati također u srijedu, u 19 sati, pred finalni susret novotravničkog Božićnog turnira. Znajući snagu i znanje veterana Dinama, gospodarstvenici se ozbiljno pripremaju, žele se dostojno suprotstaviti nekadašnjim majstorima, kompletiraju momčad koja će, kako sada stvari stoje, danas nastupiti u sljedećem sastavu: Mladen Banović, Ivan Anić, Bono Mlakić, Ivica Barnjak, Ivan Frljić, Anto Rajković, Nikola Franjić, Tihomir Tiško Matošević, Velimir Valjan, Drago Džambas, Mladen Zekić, Ivan Mihaljević, Niko Cvitanović i Luka Bilobrk. U zadnji tren smo doznali, uz već ponekog "prošvercanog" političara, liječnika, suca Županijskog suda, sportskog djelatnika..., za gospodarstvenike će nastupiti i aktivni igrač ukrajinskog kluba Volyna, jedan od najboljih obrambenih igrača ukrajinske lige, Ivica Žunić, rodom iz Jajca, te aktualni europski prvak Damir Beljo. "E, pa, vi dinamovci, pamet u glavu, podmažite ručne kočnice, jer...!!!", poručuju im pojačanjima ohrabreni gospodarstvenici.

Pašić na klupi

Gospodarstvenike (s liječnicima, sucima, boksačima...) vodit će legendarni bivši igrač Sarajeva, Predrag Pašić, a asistirat će mu Novotravničanin, također bivši istaknuti nogometaš, sada trener, Miodrag Tešić).*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?