NADAL JE NAJBOLJI

Goran šokirao Engleze: U Wimbledonu je Čilić veći favorit od Murraya

26.06.2017.
u 10:30

Wimbledonski pobjednik iz 2001. godine za favorite ovogodišnjeg pobjednika All-England Cluba istaknuo je Rafaela Nadala i Rogera Federera

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević prognozirao je favorite za osvajanje Wimbledona, trećeg Grand Slam turnira sezone, koji počinje 3. srpnja.

Wimbledonski pobjednik iz 2001. godine za favorite ovogodišnjeg pobjednika All-England Cluba istaknuo je Rafaela Nadala i Rogera Federera. Među kandidate za naslov na treće je mjesto stavio našeg Marina Čilića ispred najboljeg igrača svijeta Andyja Murraya.  – Čilić dobro igra na travi, a o njemu nitko ne priča. Ima igru, ostalo je stvar mentaliteta i kako će se nositi s pritiskom. Ako nastavi igrati agresivno, a to je jedini način, onda može biti jako opasan ovdje – izjavio je Goran Ivanišević za Daily Mail. Engleze je iznenadilo što je Murraya stavio tek na četvrto mjesto.
 

– Murray je izgubio samopouzdanje i ne udara lopticu dovoljno dobro. Takva je trenutačno njegova forma. Lani je Murray reternirao bolje, stavljao je sve pod pritisak i bio je agresivan. Danas je malo odsutan i igrači vjeruju da ga mogu pobijediti. To je najgore što vam se može dogoditi. Više nije nedodirljiv – istaknuo je Goran. Novak Đoković na petom je mjestu favorita. – Ne igra na onoj razini na kojoj smo ga navikli gledati, ne igra kao prije. Moramo vidjeti u kakvoj će formi doći u London – rekao je Goran, koji je za prvog favorita turnira izdvojio Rafaela Nadala. – Rafa je mentalno vrlo jak, trenutačno najbolji igrač svijeta. Sve ovisi o ždrijebu, ali ja bih igrao na Nadala ako prođe prvi tjedan – zaključio je Goran Ivanišević.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije