Slavlje u obitelji Karačić

Goran osvojio naslov sa Zrinjskim, Ivan Kup s Kadettenom

Karacic
10.05.2016.
u 11:58

Goran Karačić je u subotu sa Zrinjskim osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Mladi vratar je u debitanskoj sezoni na golu najtrofejnije bh. momčadi opravdao povjerenje struke i sezonu će završiti kao vratar s najmanje primljenih pogodaka u Premier ligi.

Razloga za slavlje u sportskoj obitelji Karačić bilo je i u nedjelju. Naime, Goranov brat Ivan s Kadetten Schaffhausenom osvojio je Kup Švicarske porazivši u finalu ekipu St. Gallena s 32:28. Ivan se nije upisao u listu strijelaca, a jedan pogodak postigao je u polufinalnoj pobjedi nad Winterthurom 20:19, piše pogled.ba.

Ekipa Kadetten Schaffhausen na dobrom je putu da osvoji duplu krunu u Švicarskoj. U polufinalu doigravanja s 3:0 u pobjedama Kadetten je svladao St. Gallen, a u finalu je protivnik momčad Thuna. 

Igor Karačić je također blizu osvajanje naslova prvaka u Makedoniji. Njegov Vardar nakon četiri kola Lige za prvaka ima stopostotan učinak, a glavnog konkurenta ekipu Metalurga porazili su 26:22. 

Lijepa sportska priča obitelji Karačić se nastavlja, a otac Ante i majka Ankica s ponosom skupljaju trofeje i medalje svojih sinova Gorana, Ivana i Igora.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije