nema druge

Goran Ivanišević objavio sablasnu fotografiju: Evo, ovako će izgledati

Instagram
17.08.2020.
u 17:39

Ivanišević je trener Novaka Đokovića koji je nedavno nakon puno razmišljanja potvrdio da će nastupiti na US Openu

Goran Ivanišević na fotografiji je pokazao kako će izgledati atmosfera na US Openu, prvom Grand Slamu koji će se igrati nakon pandemije koronavirusa.

Tribine će biti sablasno prazne i tenisači će morati igrati bez gledatelja. "Evo, ovako će izgledati", napisao je Goran uz fotografiju.

Ivanišević je trener Novaka Đokovića koji je nedavno nakon puno razmišljanja potvrdio da će nastupiti na US Openu.

- Nije bila laka odluka s obzirom na sve prepreke i izazove, ali uzbuđen sam zbog mogućnosti da se ponovno pojavim. Vidimo se uskoro u New Yorku - napisao je 32-godišnji srpski tenisač.

Turnir u New Yorku prvi je od četiri na kojima su krenula natjecanja u svijetu od izbijanja pandemije koronavirusa. Provest će se sa strogim mjerama za suzbijanje širenja ovog virusa iza zatvorenih vrata.

Opasnost od koronavirusa navela je neke tenisače da odustanu od nastupa. Među njima su drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal i prva tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty. 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
debelacija
22:47 17.08.2020.

"32-godišnji SRPSKI tenisač" - od oca Crnogorca i majke Hrvatice! kakva pasmina!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije