Sportaši Posušja 2017.

Golf klub Posušje, Kristijan Milićević i Mihaela Senjak

30.01.2018.
u 07:00

Prije dodjele priznanja skupu se obratio predsjednik Općinskog sportskog saveza Zvonimir Širić. Čestitao je svima na uspjesima i priznanjima za tako značajne uspjehe. Naglasio je kako Posušje ima više od 900 sportaša, odnosno svako treće dijete bavi se nekim od sportova.

Rekordan broj prijava

- Dobrom suradnjom i potporom mnogih, kao i općinskog načelnika, stvaramo uvjete za još bolji rad i rezultate. UO Općinskog sportskog saveza izvršio je izbor najboljih po kriterijima s rekordnim brojem prijava, istaknuo je Širić. Skupu se kratkim riječima i čestitkama obratio i načelnik Branko Bago. Naglasio je kako je sport u Posušju stalno u usponu i kako će se ovakve manifestacije jačati radi promocije posuškog sporta.

Nagrađeni

Uslijedile su nagrade i priznanja senioru Kristijanu Milićeviču (TKD Poskok) te Mihaeli Senjak (TKD Poskok), potom junioru Marku Galiću (HŠK Posušje) i juniorki Ružici Crnogorac (TKD Poskok). Najkadet je Ante Kovač (KK Posušje), a kadetkinja Sara Grubišič (TKD Poskok). Najboljim klubom proglašen je Golf klub Posušje s velikim uspjesima u protekloj godini. Priznaje je uručeno i zaslužnom treneru Kick-boksing kluba “Vitez Mile Bošnjak” Miljenku Kutleši te malonogometnom sastavu Posuški Gradac za prvo mjesto na općinskoj ligi i u Ligi Hercegovine. Priznanja su na svečan način uručili: Branko Bago (načelnik), Ivan Lončar, predsjednik OV-a, Zvonimir Širič, predsjednik UO OSS-a i Frano Grbeša. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?