Zrinjski

Generalka s Olimpicom otklanja dvojbe, Bandić uspješno operiran

Zrinjski
18.02.2016.
u 08:00

Nogometaši Zrinjskog još ovog tjedna imaju žestok ritam, a u subotu i zadnju utakmicu pred nastavak prvenstva. Protivnik će biti Olimpic. Nakon toga ulazi se u zadnji tjedan priprema za nastavak sezone. Ritam će se tada spustiti i kreće se s tempiranjem forme.

- Zadovoljni smo kako momčad trenira na pripremama. Konkurencija je dolaskom novih igrača jača nego u prvom dijelu sezone. Imamo više širine i kvalitete. Nekoliko igrača poput Bilbije ili novog vratara Jajala je u fizičkom zaostatku, što je razumljivo s obzirom kako nisu s nama cijele pripreme, ali i njih ćemo što prije dizati u formi. Imamo tu utakmicu s Olimpicom na kojoj očekujem riješiti još nekoliko dovjbi oko sastava i formacije, kazao nam je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Što se tiče ozljeđenih, vratar Bandić je uspješno operirao rame, dok se Peko još nije oporavio. Blaić se uključio u trenažni proces.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije