Mostar

Gary Hunt i Cesilie Carlton pobjednici Red Bull Cliff Divinga

Red Bull Cliff Diving
16.09.2017.
u 16:40

Gary Hunt je pobjednik pete i ujedno pretposljednje stanice Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2017. godine koja se održala u Mostaru, a pobjednica u ženskoj konkurenciji je Cesilie Carlton. Prema informacijama organizatora u Mostaru je sudjelovalo više od 15 tisuća gledatelja, piše Klix.ba. 

Hunt je nakon jučerašnje dvije serije bio na šestom mjestu, ali je zahvaljujući odličnim skokovima u trećoj i finalnoj seriji stigao do prvog mjesta i novih 200 bodova na listi u generalnom poretku. Skakač iz Velike Britanije je sada drugi u generalnom poretku.

Razlika između prvog i drugog mjesta u muškoj konkurenciji iznosila je samo sedam bodova.

Drugo mjesto je zauzeo Steven LoBue iz Sjedinjenih Američkih Država, a treći je bio Nikita Fedotov iz Rusije koji je napravio veliko iznenađenje pošto je na natjecanje stigao uz "wild card".

U generalnom poretku muškaraca sada vodi Jonathan Paredes (560 bodova) iz Meksika koji je u Mostaru bio peti, drugi je Hunt (520 bodova), kao što smo ranije naveli, dok je treći u generalnom poretku Blake Aldridge (510 bodova) koji se u Mostaru nije uspio plasirati ni u finale, odnosno među osam najboljih natjecatelja, jer je bio 10. nakon tri serije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije