drama

FOTO Srpski mediji javljaju: Novak Đoković u pritvoru, do njega ne može nitko

05.01.2022.
u 17:36

Novinar Timesa Stuart Fraser objavio je da vlasti australske države Victorije odbijaju izdati Novaku vizu što je putem Twitter profila potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford.

Novak Đoković nalazi se u sobi na aerodromu u Melbourneu i nitko ne može doći do njega niti mu ući u sobu, potvrdio je to za B92 Srđan Đoković, otac prvog reketa svijeta.

Foto: Twitter/SportBot

Nastavak je to drame oko odlaska srpskog tenisača na Australian Open. Naime, navodno je dobio medicinsko izuzeće, na što se tamošnja javnost pobunila, a vlasti su rekle da će tražiti čvrste i autentične dokaze za to. Nadalje, novinar Timesa Stuart Fraser objavio je da vlasti australske države Victorije odbijaju izdati Novaku vizu što je putem Twitter profila potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford. 

"Savezna vlada pitala nas je hoćemo li podržati zahtjev za Đokovićevu vizu i ulazak u Australiju. Nećemo mu pružiti individualnu podršku za osiguravanje vize i sudjelovanje na Australian Openu 2022. 

"Uvijek smo bili jasni oko dvije stvari: Odobrenje viza u nadležnosti je savezne vlade, a medicinska izuzeća u nadležnosti doktora"

Vidjet ćemo što će donijeti nastavak ove priče...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?