HRVATSKI VELIKAN

FOTO Pogledajte kako izgleda impresivan dom Gorana Ivaniševića. Teniski as živi u luksuznom izdanju

Goran Ivanišević
Sasa Miljevic/PIXSELL
30.09.2023.
u 20:57

Hrvatska sportska legenda zauvijek se upisala u tenisku povijesti osvajanjem Wimbledona, a trenutno je trener Novaka Đokovića

Goran Ivanišević proslavljeni je hrvatski teniski i sportski velikan, osvajač Wimbledona zauvijek se upisao u povijest 'bijelog sporta' svojim nezaboravnim nastupima na Touru. Već duže vrijeme je trener najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića s kojim često glasno razgovara tijekom Srbinovih mečeva. 

O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, kao i sve poznate ličnost ne eksponira se puno u javnosti, ali zna se da je dugo godina u stabilnom odnosu s Nives Ivanišević.  Iako ne pričaju previše o svom privatnom životu, s vremena na vrijeme objave neki detalj iz privatnog života preko Instagrama, pa tako pokažu unutrašnjost svoje kuće.

 

 

 

Osim prekrasnog i raskošnog doma, Ivaniševići imaju veliku i lijepu terasu. Na nekoliko objava je Nives pokazala da često ondje provode vrijeme, a u jednom navratu tamo su slavili rođendan sina Olivera. 

 

Foto: Nives Ivanišević Instagram

 

Ivanišević je nedavno obavio operaciju koljena poslije završetka US Opena pa je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poručio kako je sve prošlo u redu. "Veliko hvala doktoru Jeleču i cijelom timu Specijalne bolnice Sveta Katarina, uključujući mojeg prijatelja dr. Primorca. Osjećao sam se kao kod kuće, hvala", napisao je Ivanišević.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?