slavni tenisač

FOTO Đoković vadi krumpir, bere grožđe, nosi debla, kupa se u potoku

Foto: Instagram
1/7
13.10.2021.
u 08:13

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković trenutno se odmara u Srbiji i "puni baterije" pred nastavak sezone i završnicu borbe za prvo mjesto na kraju sezone.

Novak je propustio Indian Wells, zbog čega postoji opasnost i da mu Medvedev preotme prvo mjesto na ATP ljestvici, barem na tjedan dana.

Svakako su Đokoviću sada prioritet Grand slemovi, a sigurno će pokušati i oboriti vječni rekord Steffi Graf po broju tjedana na prvom mjestu.

Dok pauzira od tenisa, Novak se posvećuje obitelji, provodi vrijeme sa svojom djecom, ali i uživa u malim životnim radostima kao svaki običan čovjek.

Tako je Novak tijekom boravka u Srbiji ove jeseni brao grožđe s prijateljima, što nije prvi put da Novaka vidimo u ovako neobičnim situacijama kakva je svojstvena ljudima koji su u poljoprivredi, piše Telegraf.

Đoković je netko tko propagira zdrav život, namirnice koje su zdrave, posebno voće i povrće, a kada ih uberete sami, to dodatno daje čar ukusu plodova, pa je tako Nole pored grožđa uslikan i kako je u prošlosti brao i krumpir, trešnje, limun.

Njegov odnos s prirodom se tu ne završava, nego Novak redovito putuje i obilazi prirodne ljepote, što Srbije, što širom svijeta. Često smo posljednjih godina mogli ga gledati kako osvaja vrhove Rtnja, Tare, obišao je Zlatibor, a čak tri puta je bio u piramidama u Visokom, gdje je i puzio kroz blato probijajući se kroz tunele.

Novak je uslikan i kako "crpi" energiju iz prirode, pa se tako "uzemljavao" ili se penjao na drvo te iz njega takođe upijao energiju.

I njegove vježbe i treninzi koje povremeno podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu također su neobični, pa smo vidjeli i situaciju kada je radio leteću jogu poput gusjenice koja je spremna postati leptir. Također je upražnjavao i tradicionalni oporavak u ledenom potoku.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije