poznati magazin

Forbes: Olmo napušta Lepizig, ali Dinamo neće zaraditi bogatstvo

Dani Olmo
EXPA/ Eibner/ Michael Weber
10.01.2023.
u 21:08

Ugledni magazin piše da je Lepzigu najbolje prodati Olma u zimskom roku te vratiti uloženi novac

Dani Olmo uskoro mora odlučiti gdje će nastaviti karijeru, neovisno radi li se o ostanku u Leipzigu ili nekom drugom uglednom europskom klubu. Za Španjolca su se već raspitivali premierligaši Chelsea i Manchester United te španjolski velikan Barcelona koja želi ispraviti veliku pogrešku i vratiti ga na Camp Nou.  

Poznati Forbes piše da je sada najbolje vrijeme da se Olmo proda jer mu ugovor istječe u ljeto 2024. godine, Dinamu ga je platio 30 milijuna eura, a pokušat će barem povratiti uloženi novac. 

To je vrlo loša vijest za Dinamo jer time ostaje bez bonusa koji je trebao iznositi prema ugovoru 20 posto od idućeg transfera.  

Ako bi Nijemci prodali Olma za onoliko za koliko su ga kupili, ne bi na imali profita, a samim tim bi Dinamo ostao bez očekivanog bonusa. 

- Olmo očito nema ništa protiv odlaska. To bio bi težak udarac za Leipzig jer ugovor mu završava za samo godinu i pol, što znači da za njega ne može tražiti koliko doista vrijedi. Sada bi Leipzigu bilo idealno ako bi ga uspio prodati za onoliko koliko je za njega platio Dinamu, a to je oko 30 milijuna eura - napisali su iz Forbesa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije