Amir Gross Kabiri, dopredsjednik Zrinjskog

Fokusirani smo i odlučni ostvariti svoje ciljeve ovog ljeta u europskim natjecanjima

02.08.2023.
u 15:46

Nakon medijskih natpisa kako bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović želi i pokušava u Rijeku dovesti dio igrača Zrinjskog, među njima i kapetana Nemanju Bilbiju, oglasio se dopredsjednik kluba Amir Gross Kabiri koji je poslao snažnu poruku onima koji žele na bilo koji način nauditi ili rušiti Zrinjski, ali i cjelokupnoj javnosti, s kakvim fokusom Zrinjski ide k višim ciljevima.

"Nitko i ništa nas ne može, i neće, odvratiti od naših ciljeva. Oni koji su pokušavali i dalje rade na tome i žele sabotirati naš klub, Zrinjski, kroz stalno kontaktiranje naših igrača, koji su pod ugovorima. Poručujem ovim putem kako će na kraju snositi posljedice.

Nećemo dopustiti da itko na bilo koji način naudi Zrinjskom. Reagirat ćemo punom snagom zakona kako bi zaštitili klub i njegove interese", poručio je Kabiri.

"Osobno neću više šutjeti, djelovat ću neustrašivo protiv tih pojedinaca koji pokušavaju na razne načine rušiti naš Zrinjski.

Fokus našeg cijelog tima su ciljevi koje želimo ostvariti na europskim natjecanjima i tome smo predani. Nećemo dopustiti da nam itko stane na putu uspjeha, naglasio je u svojoj poruci Kabiri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?