PONOVNO RAZARA

Fjodora FBI nije ispitivao zbog Vladimira Putina

30.04.2018.
u 09:20

Fjodor se u kavezu suočio s verbalnim napadima sljedećeg protivnika u Bellatorovu Grand Prix turniru Chaela Sonnena

Fjodor Jemjeljanjenko (41), negdašnji teškaški prvak Pridea, nokautirao je bivšeg UFC-ova prvaka Franka Mira (38) na priredbi pod okriljem Bellatora, danas druge najjače organizacije slobodne borbe. Nakon što ga je Mir uzdrmao već u prvim sekundama borbe, Fjodor se oporavio, a potom i bacio “navalentnog” protivnika. Kada su se obojica osovila na nove, Mir je opet jurnuo, ali je nakon jednog promašenog lijevog krošea propao i naletio na Rusov aperkat. Kad je Fjodor sklupčanog Amerikanca počeo “štancati”, sucu u kavezu nije ništa preostalo nego da prekine borbu. 

Nije FBI bio zbog Putina

U danima prije borbe Fjodor je pak imao jedan neugodan susret, a riječ je o agentima FBI-a koji su ga dočekali pred vratima njegove hotelske sobe. Pretpostavlja se da su “federalci” ispitivali “Posljednjeg ruskog cara” ne zato što je miljenik ruskog predsjednika Putina nego zato što ga se dovodi u vezu s dugogodišnjim odvjetnikom američkog predsjednika Michaela Cohena. A taj je gospodin nekad bio čelni čovjek organizacije Affliction za koju je Fjodor 2008. i 2009. odradio dvije borbe i u kojoj je izvjesne udjele imao i sadašnji američki predsjednik Donald Trump. Cohena se sumnjiči za izvjesne financijske prijevare, ali i kao čovjeka koji je navodno isplaćivao pornozvijezdu Stormy Daniels da šuti o seksualnoj aferi Donalda Trumpa s tom “filmskom umjetnicom”. Inače, nakon što je nokautirao Mira, Fjodor se u kavezu suočio s verbalnim napadima sljedećeg protivnika u Bellatorovu Grand Prix turniru Chaela Sonnena za kojeg je rekao:



 

– Ja znam i onu drugu njegovu, normalnu stranu, a ove prljavštine on govori očito da bi privukao pozornost i promovirao našu borbu. Fjodorova pobjeda za pokoji postotak predstavlja porast mogućnosti da se ponovo namjeri na Mirka Filipovića. Naime, pobjedi li Cro Cop 25. svibnja u Londonu Roya Nelsona, on će postati rezervni borac Grand Prix turnira i, kad bi se pak dogodilo da se uoči polufinala ozlijedi Chael Sonnen, onda bi upravo hrvatski gladijator bio taj koji uskače u turnir. 

Mirko: Prvi glas

Inače, Cro Cop demantirao je informaciju koju je plasirao Fjodorov brat Aleksandar koji je izjavio da je postignut načelni dogovor za borbu s hrvatskim borcem.

– Meni je to prvi glas. Uostalom, ta me borba uopće ne zanima – napisao je Mirko na svom Facebooku. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?