talijanski mediji

Fiorentina prihvatila ponudu za Kalinića, prvo će na - posudbu?!

Getty
19.08.2017.
u 07:52

Čini se kako se saga oko transfera Nikole Kalinića iz Fiorentine u Milanpolako bliži kraju. "Viole" su u petak u večernjim satima prihvatile ponudu "rossonera" za hrvatskoga nogometnog reprezentativca, tvrdi nekoliko talijanskih medija.

Kalinić je u protekla dva dana izbivao s treninga Fiorentine i bilo je sasvim jasno kako više ne misli ostati na Artemio Franchiju. Službeno, priložio je liječničku ispričnicu kako bi mogao izbivati sljedećih pet dana, prenosi Goal.

U međuvremenu je Fiorentina objavila brojeve na dresovima za sljedeću sezonu. Kalinić je izgubio devetku koja je prepuštena Giovanniju Simeoneu, što je još jedna potvrda kako je Nikola na izlaznim vratikma kluba.

Sky Italia, Gazzetta dello Sport, Tuttomercatoweb i Calciomercato javljaju kako je Milanova ponuda prihvaćena u petak nakon nove runde pregovora. Radi se o posudbi vrijednoj pet milijuna eura uz obvezu otkupa ugovora za dodatnih 20 milijuna eura sljedeće ljeto.

Kaliniću je, dakle, ostalo samo obaviti liječnički pregled prije nego što i službeno postane igrač Milana i tako naslijedi Marija Pašalića kao novi Hrvat u svlačionici velikana sa San Sira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije