MZ Mostar

Finale će biti kruna sezone

BiH,16.08.2016.Mostar,Sportski tereni na Aveniji,  Prvenstvo mjesnih zajednica -Mostar turnir Arapovic   cetvrt finali Photo:Stojan Lasic
18.08.2016.
u 11:00

Lijepo je bilo proteklih tjedana boravit iza 10. osnovne škole i uživati u igrama mostarskih haklera. Bile su to dobro posjećene večeri u kojima je publika imala što vidjeti. Sklapala su se tu i prijateljstva, družilo se, uživalo u roštilju i pivu, ali jedno je sigurno - Liga mjesnih zajednica grada Mostara mnoge je izvukla iz domova kada to možda i nisu htjeli.

Kulminacija u petak

Ipak, kulminacija svega bit će veliki finale koji se igra u petak. U 19.30 sati toga dana planirana je utakmica za 3. mjesto (U18), dok će sat vremena kasnije susret za 3. mjesto igrati seniori. Kako bi dali na značaju mladim igračima, organizatori su ove godine finalnu utakmicu juniorskog turnira stavili kao predigru seniorskom finalu. Juniorski finale na rasporedu je u 21.30 sati, a seniori svoje finale igraju sat vremena poslije.

Ujednačena kvaliteta

Karakteristika ovogodišnje lige je i ujednačena konkurencija. Gotovo sve od 8 momčadi koje su igrale u četvrtfinalu kvalitetom su bile “u pet deka”, osim nekoliko iznimki sastava koji su ove sezone na nešto nižoj razini. Inače, u četvrtfinalu su postignuti sljedeći rezultati: Balinovac – Rodoč I 5:4 (2:2 regularni dio), Rondo Avenija Jugozapad – Rudnik 0:2, Rodoč II – Polog 3:0, Jasenica – Ilići 5:0. Sinoć su se trebali odigrati polufinalni susreti, dok će momčadi danas dobiti slobodan dan kako bi se uspjele osvježiti za finale. Posjećenost je za nijansu stagnirala u utorak navečer. Ipak, u petak se očekuje najveći broj gledatelja. Bez obzira na to tko će biti u finalu, očekuje se veći broj “neutralnih” gledatelja. Otkako je liga premještena u središte grada, iduće sezone očekuje se veće zanimanje, kao i više momčadi koje ranije nisu nastupale.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?