NAJBOLJI VRATAR I MLADI IGRAČ

FIFA skoro sve podijelila Argentincima! Ništa od nagrada za Livakovića i Gvardiola

Carl Recine/REUTERS
18.12.2022.
u 20:21

Najboljim vratarom prvenstva proglašen je Emiliano Martinez, koji je obranio jedanaesterac Kingsleyju Comanu. Najbolji mladi igrač je njegov sunarodnjak Enzo Fernandez. Jedino Zlatna kopačka nije otišla u ruke Argentinaca.

Argentinska nogometna reprezentacija novi je prvak svijeta. Gaučosi su do naslova stigli nakon što su bolji u izvođenju jedanaesteraca bili od Francuske, ali u Zagrebu vlada toliko veselje da su nam, naravno, u fokusu samo hrvatski reprezentativci i proslava brončane medalje iz Katara. 

Mogli su se neki od vatrenih vratiti s još kojom nagradom. Dominik Livaković bio je kandidat za vratara tunira, a Joško Gvardiol za najboljeg mladog pojedinca Mundijala. Međutim, obje nagrade uzeli su upravo - Argentinci.  

Najboljim vratarom prvenstva proglašen je Emiliano Martinez, koji je obranio jedanaesterac Kingsleyju Comanu. Nagradu za najboljeg mladog igrača kući nosi njegov sunarodnjak Enzo Fernandez. Jedino Zlatna kopačka nije otišla u ruke Argentinaca. 

Naime, osvojio ju je Kylian Mbappe, koji je prvenstvo okončao s osam pogodaka. 

Ključne riječi

Komentara 1

AL
Alle
07:43 19.12.2022.

Može FIFA dijeliti što hoće i kome hoće, mi znamo ko je najbolji :)

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije