incidenati navijača

FIFA pokrenula postupak protiv Hrvatske i Argentine

24.06.2018.
u 12:44

"Ne možemo komentirati slučaj, ali možemo potvrditi da je stigla prijava," kazao je Hini glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Disciplinsko povjerenstvo Međunarodne nogometne federacije (FIFA) pokrenula je postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) zbog nekoliko incidenata navijača za vrijeme utakmice Hrvatske i Argentine u Nižnjem Novgorodu.

"Ne možemo komentirati slučaj, ali možemo potvrditi da je stigla prijava," kazao je Hini glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

FIFA je pokrenula postupak i protiv Argentine, također, zbog ponašanja navijača.

Ranije je objavljeno da je istraga pokrenuta protiv švicarskih reprezentativaca Granita Xhake i Xherdana Shaqirija zbog proslave golova u utakmici protiv Srbije, kao i protiv Srbije zbog ponašanja njihovih navijača na istoj utakmici te kritika koje je srbijanski izbornik uputio sucu utakmice.

Disciplinska komisija FIFA-e već je kaznila Poljake s 10.000 švicarskih franaka zbog političkih poruka njihovih navijača za vrijeme utakmice protiv Senegala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?