KALINJINGRAD

Evo što je Davor Šuker rekao nakon sjajne pobjede vatrenih protiv Nigerije

17.06.2018.
u 08:45

Raduje me raspoloženje igrača, trenera, klupe, svih. To najbolje potvrđuje Modrićev šprint u 80. minuti kod rezultata 2:0 - kaže predsjedni HNS-a

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Nigerije na otvaranju svjetskog prvenstva u Rusiji. 

- Zadovoljan sam pobjedom, jer na svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika što je potvrdila utakmica između Argentine i Islanda. Ništa ne vrijedi ako si favorit na papiru, a to ne potvrdiš na terenu - kazao je Šuker dodavši: 

- Raduje me raspoloženje igrača, trenera, klupe, svih.

To najbolje potvrđuje Modrićev šprint u 80. minuti kod rezultata 2:0.

Predsjednik HNS-a se osvrnuo i na sjajnu atmosferu na tribinama stadiona.

- To je tako kada se država potvrdi i uvede ID za navijače, onda na tribinama nema huligana.

Jedan od najboljih igrača u hrvatskim redovima bio je Ivan Rakitić.

- Možemo biti zadovoljni pobjedom. Bili smo strpljivi i čekali smo svoje prilike. Sve smo držali pod kontrolom i osvojili važne bodove - kazao je veznjak Barcelone.

Rakitić je naglasio kako na svjetskom prvenstvu nema slabih protivnika i svaka je utakmica borba do kraja.

- SP je teško, svaka utakmica je borba do kraja. Odigrali smo jednu ozbiljnu utakmicu i suparniku nismo dozvolili niti jedan udarac prema vratima.

Rakitić je naglasio kako nas protiv Argentine očekuje posve drugačija utakmica. Bit će to sudar protiv njegovog suigrača Lionela Messija.

- Nije Messi jedini, moraš biti spreman na njega, ali i na druge. Argentina je i dalje favorit u skupini i jedan od favorita prvenstva. No, idemo korak po korak.

Dejan Lovren je također, odigrao sjajnu utakmicu, gotovo bez pogreške.

- Nisu važne pojedinačne zasluge, već da momčad igra dobro. Možemo biti zadovoljni pobjedom, riješili smo se velikog pritiska - naglasio je Lovren.

Iduće kolo donosi Argentinu koja je kiksala protiv Islanda odigravši 1-1.

- Igrat ćemo protiv Argentine koja će morati napadati, no vjerujem da možemo napraviti dobar posao kao i protiv Nigerije.

Lovren se osvrnuo i kako je ovo bila prva pobjedan na otvaranju SP-a hrvatske vrste nakon 20 godina.

- Imamo dobre igrače i dobru formu. Vrijeme je da nakon svih neuspjeha u Poljskoj, Brazilu i Francuskoj napravimo nešto veliko- završio je Davor Šuker.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?