najbolji igrač Eurobasketa

Emotivan trenutak: Dar iz Hrvatske rasplakao slovenskog junaka Dragića

20.09.2017.
u 08:20

Biserka Petrović zamolila je slovenske novinare da Dragiću predaju Draženov dres koji je nosio u New Jerseyju.

Goran Dragić, najbolji igrač Eurobasketa, jučer je rastužio slovenske ljubitelje košarke objavivši kako se povlači iz reprezentacije nakon osvojenog zlata. 

- Ostvario sam ono što sam želio, osvojio sam zlatnu medalju i ovo je najbolje vrijeme za oproštaj od nacionalnog dresa - rekao je Dragić. A posebne emocije kod Dragića izazvao je i dar koji je stigao iz Hrvatske. 

Naime, Biserka Petrović, majka hrvatskog prerano preminulog košarkaškog genija Dražena Petrovića zamolila je novinare slovenskog Siol.neta tijekom intervjua u ponedjeljak da Dragiću predaju Draženov dres New Jerseyja. Kad mu je dres uručen Dragić nije mogao suspregnuti suze.

- Ovo je jedan od najljepših poklona koje sam ikada dobio. Dražen je bio moj idol. Najljepša hvala majci Biserki. Bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnim. Počivao u miru - rekao je Dragić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije