Premijer ženske lige BiH

Emina osvojila tri važna boda, pobjedila Fortunu s velikih 7:0

emina
30.09.2023.
u 19:46

"Pored tri boda koja smo uzeli posebno sam zadovoljna onim što su djevojke pružile danas na terenu. Pokazale su svoju stvarnu kvalitetu i potencijal u koji je uprava vjerovala od samog početka", poručila je trenerica Denda.

Na Gradskom stadionu u Živinicama odigrana je utakmica VI kola Premijer ženske lige BiH između ŽFK “Fortuna” i ŽF/NK “Emina”. 

Mostarski klub “Emina” slavio je s rezultatom 7-0. Dva gola postigla je Čule, dok su se po jednom u listu strijelaca upisale Mitrović, Crnobrnja, Bitević, Bjelica, Janjušević.

Ekipa ŽF/NK “Emine” na ovoj utakmici je bila dosta oslabljena zbog ozljeda pojedinih igračica te su mlađe djevojke dobile šansu za igru. Pokazale su mlade igračice tako da klub ne treba brinuti za budućnost. 

Najviše se na današnjoj utakmici iskazala Anđela Mitrović koja je za Vecernji.ba komentirala utakmicu i veliku pobjedu.

"U današnjoj utakmici smo ostvarili tri važna boda za nastavak prvenstva. Najvažnija stvar jeste to što smo ispoštovali sve što nam je rečeno od strane stručnog stožera. Ponosna sam na ovu ekipu i mislim da je ovo vjetar u leđa za narednu utakmicu, kazala nam je Mitrović.

Kapetanica kluba Andrea Čule također je jako zadovoljna današnjom igrom i rezultatom.

"Posebno sam zadovoljna jer sam imala ulogu kapetana po prvi put. Smatram da smo pružile jednu kvalitetnu partiju. Zadovoljna sam sa suigračicam koje su pružile svoj maksimum koji smo i rezultatom pokazale, nastavljamo dalje još jače. Za vikend nas očekuje još jedna kvalitetna utakmica protiv ŽNK Iskre i nadam se da će bodovi ostati u Mostaru", kazala je Mitrović. 
Dodala je kako sada stavlja fokus na ovaj tjedan i treninge koje ih očekuju u nastavku. Također je pozvala sve navijače da ih podrže za vikend.

Trenerica ŽF/NK “Emine” Dragica Denda rekla nam je da nakon današnje utakmice svi skupa mogu biti zadovoljni. 

"Pored tri boda koja smo uzeli posebno sam zadovoljna onim što su djevojke pružile danas na terenu. Pokazale su svoju stvarnu kvalitetu i potencijal u koji je uprava vjerovala od samog početka. Dogovor iz svlačionice koji smo imali u potpunosti su prenijele na teren što je i rezultat sam pokazatelj toga", poručila je Denda.

"Ovaj vikend je za nas završen i sad se okrećemo sljedećem, gdje nas očekuje jako važna utakmica s Iskrom iz Bugojna. Imamo cijeli tjedan pred sobom, analizirat ćemo protivnika i pripremati se za tu utakmicu. Vjerujem u svoj tim i očekujem da tri boda ostanu u Mostaru te da loš period na koji smo naišli ostane iza nas", istaknula je Denda.

I Trenerica ŽF/NK “Emine” je pozvala navijače da dođu u što većem broju i podrže djevojke jer, kako je naglasila, one to zaslužuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?