Slavili s 3:0 u Živinicama

Emina iz Mostara u finalu Kupa BiH za žene

ŽF/NK Emina
19.04.2023.
u 20:05

Pobjedom od 0:3 mostarski klub je osigurao plasman u finale Kupa BiH gdje ih očekuje SFK 2000 Sarajevo.

Polufinalna utakmica Kupa BiH za žene odigrana je danas u Živinicama gdje su snage odmjerili domaćini ŽFK Fortuna i gostujuća ekipa ŽF/NK Emina iz Mostara. Pobjedom od 0:3 mostarski klub je osigurao plasman u finale Kupa. 

Golove za ŽF/NK Eminu su postigle Andrea Čule, Elma Husić te Ilvana Begović. 

Utakmica finala Kupa BiH za žene će se odigrati 24. svibnja na Trening centru NS/FSBiH, a nogometašice iz Mostara očekuje SFK 2000 Sarajevo.

Nogometašica Andrea Čule iz Emine u izjavi za Vecernji.ba kaže kako je teren bio jako težak, ali su pokazale da mogu 'proći u finale'. 

"Pokazale smo da možemo i zaslužujemo prolazak u finale, što smo i ostvarili. U finalu se nadamo pozitivnom rezultatu i što boljoj utakmici", kazala je  Čule nakon utakice. 

Ilvana Begović iz Emine kaže kako je utakmica bila jako napeta i zanimljiva. 

"Iako je teren bio dosta težak, zasluženo smo pobijedili i veselimo se finalu. Sretna sam što sam postigla gol i pomogla svojoj ekipi u plasmanu", istaknula je Begović.

Elma Husić kaže kako su se usprkos jako teškim uvjetima za igru, uspjeli prilagoditi te su na kraju zasluženo slavili. 

"Na nama ostaje da se što bolje pripremimo za finale, vjerujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", poručila je nakon utakmice Husić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije