svladali Iskru u Bugojnu

Emina iz Mostara prošla u polufinale Kupa BiH za žene

ŽF/NK Emina
29.03.2023.
u 19:47

Tijekom cijele utakmice Emina je bila dominantna te su zasluženo pobijedili i prošli u polufinale Kupa BiH.

U Bugojnu je danas odigrana utakmica četvrtfinala Kupa BiH za žene gdje je ŽNK Iskra Bugojno dočekala ŽF/NK Emina Mostar. Utakmica je završena rezultatom 0:2 za gostujuću ekipu iz Mostara. 

Tijekom cijele utakmice Emina je bila dominantna te su zasluženo pobijedili i tako prošli u polufinale Kupa BiH.

Oba gola za ŽF/NK Emina Mostar postigla je igračica Lorena Čondra koja kaže kako je Iskra bila nezgodan protivnik, ali da su oni dokazali kvalitetu. 

"Od prve minute igrale smo snažno i organizirano. Zaslužile smo prolaz dalje u polufinale Kupa BiH za žene i nadamo se da ćemo dogurati i do finala, kao i prethodne godine. Ova pobjeda će nam dobro doći kao vjetar u leđa za nastavak sezone, jer želimo nastaviti s dobrom igrom i rezultatima", kazala je za Vecernji.ba Čondra. 

Naglašava kako je sretna zbog dva postignuta gola i zbog uspjeha cijele ekipe te se raduje nadolazećim utakmicama.

Trener ŽF/NK Emina Zijo Tojaga također smatra kako su zasluženo pobijedili. 

"Rezultat utakmice je mogao biti puno veći. Prvo poluvrijeme djevojke su odigrale odlično, stvarale dosta prilika iz čega smo postigli dva pogotka", kaže nam Tojaga. Dodaje kako u drugom poluvremenu nije bio baš zadovoljan igrom. 

"Puno se kompliciralo iako je pored lošije igre bilo dosta prilika za gol, međutim nismo bili dovoljno koncentrirani u istima. Generalo mi na ovakvim terenima imamo problem prilagodbe i jednostavno je teško ubrzati cirkulaciju lopte po ovakvom terenu, ali na nama je da se prilagodimo bilo kakvom terenu i odigramo što bolje možemo. S obzirom da smo imali tešku utakmicu u nedelju, osjetio se umor, ali što je najvažnije rezultat nije izostao", rekao je trener Emine. 

Tojaga dodaje i kako je cilj bio ući u polufinale što su i ostvarili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije