Formula 1

Ecclestone siguran u održavanje utrke u SAD-u

Bernie Ecclestone
01.03.2016.
u 08:36

Velika nagrada SAD-a se od 2012. godine održava u Austinu, a već je pobrala simpatije mnogih navijača pošto nas tamo uvijek dočekaju dobre utrke i sjajna atmosfera. Međutim, posljednjih par mjeseci stalno čitamo o financijskim problemima nakon što je Teksas odlučio da više neće godišnje plaćati puni iznos od 25 milijuna dolara po utrci, prenosi Vecernji.hr

I sam predsjednik COTA-e Bobby Epstein je nedavno rekao da su u velikim problemima nakon što je objavljeno da će financije biti reducirane za 20 posto. Pridodajmo tome i prošlogodišnju utrku koju je zadesila velika oluja zbog koje je broj gledatelja i prihoda značajno pao u odnosu na prijašnja izdanja. Sve je to rezultiralo nedoumicama oko održavanja VN SAD-a u narednim godinama.

Međutim, Bernie Ecclestone je s velikom pouzdanošću rekao da će sve financije biti osigurane i da nema nikakvih problema oko održavanja utrke, piše GP1.

”Austin će se održati”, kazao je Ecclestone za Forbes. ”Epstein je pouzdan i on zna da novac dolazi.”

Ako se Berniejeve riječi obistine i ako financije budu uravnotežene, utrka bi se trebala održati 23. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?