PROHUJAO LONDONOM

E neka je Kovač ovo dočekao, evo kakvu mu danas pjesmu pjevaju

DPA/Pixsell
02.10.2019.
u 13:15

Ostao je Kovač čvrst i nepokoleban na svom putu, dosljedan svojoj viziji, pa u utorak dočekao još jednu nagradu, veličanstven trijumf u Londonu

Niko Kovač svašta je pretrpio od travnja 13. travnja 2018. godine naovamo, od dana kada je preuzeo klupu Bayerna. Sumnje, kritike, pa čak i uvrede navijača na društvenim mrežama. Oni najgrublji među njima više su puta tražili njegovu smjenu, a vjerujemo da su mu najteže padale teške riječi izvršnog direktora kluba, Karla-Heinza Rummeniggea.

Taj je gospodin znao žestoko udariti po hrvatskom strategu, a osobito je bio glasan kada je Bayern poražen u osmini finala Lige prvaka od Liverpoola, kluba koji će kasnije osvojiti naslov prvaka Europe.

Srećom po Niku, predsjednik Bayerna Uli Hoeneß kroz svo to nevrijeme mu je čuvao leđa, a i Niko se nije dao smesti, te je ostao gluh na sve te silne primjedbe, počevši od onih da nema povjerenje momčadi i da griješi pri taktičkim odlukama.

Ostao je čvrst i nepokoleban na svom putu, dosljedan svojoj viziji, pa sinoć dočekao još jednu nagradu, veličanstven trijumf u Londonu. Razbio je europskoga doprvaka sa 7:2 na gostovanju, a osobitu mu je satisfakciju pružio Serge Gnabry, koji se u mrežu Tottenhama potpisao četiri puta.

Epilog te predstave? Ovacije na kasnije organiziranoj večeri, a došla je 'maca na vratanca' i kada je Rummenigge preuzeo mikrofon.

 

- Ispisali smo povijest! Pa to je nevjerojatno što smo mi danas ovdje doživjeli. Uživajmo zajedno u večeri, ne događa se često da se slavi sa 7:2 u Ligi prvaka, i to kod protivnika iz Premier lige na njegovu veličanstvenom stadionu.

Velik stadion, velika utakmica, velik dan, povijesni dan za Bayern - ushićeno je klicao Rummenige, dok se Niko sa strane zadovoljno smješkao.

A jutros još lješpa slika na Twitteru, istoj onoj društvenoj mreži na kojoj su gnjevni donedavno pozivali na Kovačevu smjenu. Napokon su na štih došli oni koji su u njega vjerovali, pa pročitajte u nastavku neke komentare koje je svakako valjalo izdvojiti:

- Može tko hoće u svakoj objavi ponavljati da je Kovač budala ili idiot, ali čini se da igrači žele igrati pod njegovim vodstvom. Nema drugog objašnjenja za ovako dobre izvedbe i sjajno raspoloženje. Primite to na znanje.

- Bayern je prepolovio Tottenham uz Kovačevu taktiku. Sjajno je odradio svoj posao, donosio odgovarajuće odluke, a to je mogao jer mu je Salihamidžić dao takav kadar. Hejteri i mediji na aparatima.

- Gdje su sada samproglašeni eksperti koji su do jučer tražili da se Kovač smijeni i dovede Pochettino? Jesu li zauzeti brisanjem svojih tvitova?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije