Propustio brojne šanse

Džumhur poražen od Carballes Baene u finalu turnira u Beogradu

17.04.2021.
u 15:19

Najbolji bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur poražen je u finalu ATP Challengera u Beogradu, a bolji od njega bio je prvi nositelj Roberto Carballes Baena s 2:0 u setovima (6:4, 7:5).

Španjolac je bolje otvorio prvi set i poveo je sa 3:0, ali je Damir uspio napraviti rebreak i poravnati na 3:3. Nažalost, u desetom gemu Carballes Baena je još jednom oduzeo servis Džumhuru i sa 6:4 riješio je set u svoju korist, u kojem bh. tenisač nije iskoristio pet break lopti.

Džumhur je drugi set otvorio dvostrukim breakom i vodstvom 3:0, ali i to je prokockao. Pri rezultatu 5:4 imao je set loptu koju nije iskoristio, a potom je Carballes Baena napravio break za 5:5.

Imao je Džumhur dvije break lopte u 11. gemu drugog seta, ali nakon što ni to nije iskoristio, jasno je bilo da će Španjolac slaviti. Carballes Baena se izvukao, a potom je napravio break kojim je sa 7:5 završio posao u drugom setu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?