bh. tenisač

Džumhur: Ima uspona i padova, od ponedjeljka počinjem s treninzima

Damir Džumhur
08.09.2017.
u 13:00

Najbolji bh. tenisač Damir Džumhur nakon sjajnih nastupa na američkoj turneji vratio se u BiH.

Iza njega je najuspješnije razdoblje u profesionalnoj karijeri, na ATP turnirima u američkom Winston-Salemu i meksičkom Los Cabosu izborio je nastupe u finale i polufinale, na ATP Challengeru u Santo Domingu također se plasirao u finale, dok je nedavnu seriju u kolovozu završio nastupom u trećem kolu Grand Slam turnira US Opena u New Yorku, javlja Fena. 

- Zadovoljan sam kontinuitetom. Igrao sam s igračima koji su bolje rangirani od mene, s dosta njih sam igrao ranije. Sretan sam što sam na vrhunskoj razini. Sve se to odrazilo na rankingu na ATP ljestvicu. Uvijek imate uspone i padove. Sport je takav, a mislim da ova razina igre koji sada imam mogu zadržati do kraja godine. Najvažnije je da nije bilo nikavih ozljeda - rekao je Džumhur.

Kazao je da je plan da do kraja sezone odigra šest ili sedam turnira.

- Igrat ću sigurno tri turnira u Aziji, odnosno u Kini. Nakon toga slijede Moskva, Beč i Pariz. Uzeo sam malo odmora jer mislim da mi je to potrebno, ali od ponedjeljka krećem s treninzima - zaključio je bh. tenisač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije