uspjeh mostarskog kluba

Džudašima Borse 24 medalje i 5 pehara u Laktašima i Dubrovniku

judo
14.02.2016.
u 21:59

Judo klub "Borsa" iz Mostara ovog je vikenda nastupio na dva međunarodna natjecanja i to u Dubrovniku na tradicionalnom judo kupu "sveti Vlaho" i u Laktašima na 14. međunarodnom judo turniru "Laktaši Open". Borsi je ovog vikenda pripalo ukupno 24 medalje i čak 5 novih pehara, prenosi Prvi.tv

"Laktaši Open" - 14. po redu natjecanje u Laktašima (pored Banja Luke) okupilo je oko 800 natjecatelja iz 7 zemalja, a nastupilo je ukupno 57 ekipa. U toj silovitoj konkurenciji jk Borsa je sa samo 7 svojih iskusnijih natjecatelja osvojio 2. mjesto ekipno i čak 2 pehara za najbolju ekipu u uzrastu kadeta i u uzrastu juniora dok je Mario Jozeljić proglašen najboljim kadetom turnira, a Rijad Maksumić najboljim juniorom. 

EKIPNI PLASMAN (od 57 klubova):

1. mjesto - JK Srpski Soko Zvornik

2. mjesto - JK BORSA

3.mjesto - JK Panter Bjeljina

Osvajači medalja su:

ZLATO: Petar Zadro, Mario Jozeljić (zlato i u konk. starijih), Rijad Maksumić, David Pušić i Ivan Jozeljić (zlato i u konk. starijih)

SREBRO: Petar Zadro (konk. starijih), Luka Cvitković, Domagoj Marić.

BRONZA: Luka Cvitković (konk. starijih), Rijad Maksumić (konk. starijih), David Pušić (konk. starijih). 

"Kup Sv. Vlaho" - tradicionalni judo turnir u Dubrovniku okupio je oko 200 mladih džudaša iz Hrvatske, Crne Gore i BiH. Na ovom turniru jk "Borsa" je osvojio ukupno 11 odličja, a osvajači medalja su:

ZLATO: Josipa Brvenik i Domagoj Pušić.

SREBRO: Josipa Brvenik (konk. starijih), Domagoj Pušić (konk. starijih), Ivana Šarić (+srebro i u konk. starijih), Ante Soldo, Mirko Zelenika.

BRONZA: Nika Miličević (+bronza i u konk. starijih), Filip Kolobarić. 

Judo klubu "Borsa" se krajem protekle godine priključilo 62 nova polaznika, a upisi će trajati kroz cijelu godinu. Od početka 2016. godine mladi džudaši su nastupili već na 4 turnira i sudjelovali na 2 međunarodna judo kampa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije