Džudo

Džudaši mostarske Borse sudjelovali na trodnevnom džudo kampu u Kaštel Sućurcu

dzudo
11.01.2016.
u 07:00

Treninzi su provođeni 4 puta u danu, u dvije uzrasne skupine, te za svaku skupinu po 2 treninga dnevno, a naglasak je bio na borbama

Džudaši mostarske Borse, pozvani od glavnog organizatora, ujedno i prijateljskog Judo kluba “Dalmacija Cement” iz Kaštel Sućurca, sudjelovali su na trodnevnom džudo kampu u Kaštel Sućurcu koji je okupio više od 300 džudaša iz Hrvatske, Slovenije, Albanije, Kosova i BiH.

Treninzi su provođeni 4 puta u danu, u dvije dobne skupine, te za svaku skupinu po 2 treninga dnevno, a najveći naglasak bio na borbama. Uz kvalitetne treninge, mladi sportaši ovaj kamp su iskoristili za druženje, te međusobno širenje poznanstava. Sljedeći džudo kamp međusobno povezanih prijateljskih klubova iz susjednih zemalja bit će organiziran u gradu na Neretvi pod organizacijom JK Borsa iz Mostara 23. siječnja 2016. godine. U 2015. godini JK Borsa ima 11 zlata s državnih prvenstava, 18 srebrnih i 28 brončanih odličja.

Također ima dvije zlatne medalje s balkanskih prvenstava za juniore i seniore, te medalje s europskih kupova za juniore. JK Borsa 14 puta ove godine proglašen je najboljim klubom na turniru u sveukupnom poretku ili u pojedinačnim dobnim skupinama.

Džudaši Borse nastup su u 2015. godini zabilježili ukupno na 57 turnira u 16 različitih zemalja, od kojih je 3 puta na EP ( U18, U21, U23), 6 puta na europskim kupovima, 2 puta na SP (U18, U21), 4 puta na balkanskim prvenstvima, 4 puta na državnim prvenstvima, a tu su također nastupi i na 38 međunarodnih turnira diljem Europe, na kojim su natjecatelji JK Borsa osvojili ukupno 573 odličja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije